top of page

RESTOPIA®, de naadloze overgang naar minder of geen vlees

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2021Met RESTOPIA® is de stap van het eten van vlees naar minder of geen vlees naadloos. Het geheim is om producten te ontwikkelen waarbij niemand ervaart dat hij of zij een compromis maakt. Daarom wordt bij RESTOPIA® zwaar ingezet op smaakbeleving. Ondertussen hebben meer dan 2000 consumenten RESTOPIA® geproefd, waarvan 90% positief is en 30% enthousiast.


Voor ons geldt een belangrijke regel, ‘als de vleeseter het niet lust, dan brengen we het niet op de markt’. Alleen zo kan de eiwittransitie succesvol zijn. RESTOPIA® is perfect voor flexitariërs, vegetariërs, veganisten en vleeseters. Wij geloven dat wanneer eten lekker is, je geen moeite hoeft te doen om het verhaal van duurzaamheid en gezondheid over te brengen.


Een retail-marktonderzoek van PROVEG INTERNATIONAL onder flexitariërs kwam met de bevinding dat 85% van de bevraagden, een groter aanbod van vegan plantaardige convenience food wenst. Dit is precies waar RESTOPIA® volledig om draait. Gemak aanbieden met de beleving van restaurant kwaliteit. Momenteel bieden we koelverse Bolognese Ragout en Saus en een Marinara ragout. Met een THT van 4 weken, zijn RESTOPIA® producten zeker de moeite waard om in te kopen.


Klik hier voor meer details over RESTOPIA® producten


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page